Spido Dutch Waterpolo Trophy van 4 tot en met 6 juli in Zwemcentrum Rotterdam

Een nieuwe naam en een nieuwe locatie. De Dutch Waterpolo Trophy heet dit jaar de Spido Dutch Waterpolo Trophy en wordt gespeeld in het nieuw geopende Zwemcentrum Rotterdam. De speeldata zijn 4, 5 en 6 juli.

Waar het vierlandentoernooi voor waterpolovrouwen de afgelopen jaren onder meer in Utrecht en Dordrecht werd gehouden, is het decor van deze editie Rotterdam. Het evenement wordt daarmee een thuiswedstrijd voor Arno Havenga, bondscoach van de waterpolodames èn Rotterdammer.

Om het toernooi een extra Rotterdams tintje te geven, heeft rondvaartbedrijf Spido zich als naamsponsor aan het evenement verbonden. Spido verzorgt het hele jaar door sfeervolle rondvaarten door de havens van Rotterdam, bijzondere themacruises en onvergetelijke events met haar luxe vloot. Een rondvaart of event met Spido is altijd afwisselend; dichterbij de havens kom je niet.

De Spido Dutch Waterpolo Trophy heeft net als voorgaande jaren een sterke bezetting. Naast Nederland, nemen Olympisch- en wereldkampioen Verenigde Staten, verliezend Olympisch finalist Italië en Europees kampioen Hongarije deel. Kaarten kopen voor de Spido Dutch Water Polo Trophy kan hier:

Download PDF
Download PDF
Over Sportbedrijf Rotterdam

Ons doel is heel simpel: heel Rotterdam aan het sporten krijgen. Daarom geven we iedereen die wil gaan sporten, een sport wil aanbieden, of een sportief evenement wil organiseren, een plek waar ze dit het beste kunnen doen. Dus of je nu gewoon fitter wilt worden, een plek zoekt waar je samen met je vrienden kunt trainen, of een nieuwe accommodatie zoekt voor je sportvereniging; bij Sportbedrijf Rotterdam vinden je sportambities een thuis.

berichten