Alle natuurgrasvelden dit weekend weer bespeelbaar

De extreem hete en droge zomer zorgde in de vakantieperiode voor de nodige hoofdbrekens bij Rotterdamse voetbalclubs. Het bewateren van de natuurgrasvelden leverde problemen op; vrijwilligers draaiden overuren om de droogte te bestrijden en dat lukte niet overal. De onderhoudsploeg van Sportbedrijf Rotterdam sprong bij om de clubs met de grootste problemen te ondersteunen. Met resultaat; komend weekend zijn ook de laatste velden beschikbaar om te bespelen.

De grootste problemen deden zich voor op 2 locaties; 1 gedeeld natuurgrasveld van SV Pretoria en Egelantier Boys en 2 grasvelden van VV Pernis konden de eerste 2 competitieronden niet gebruikt worden. Dankzij de inspanningen van de clubs, het onderhoudsteam van Sportbedrijf Rotterdam en de verbeterde weersomstandigheden, kunnen alle velden op deze accommodaties komend weekend weer gebruikt worden. Sportbedrijf Rotterdam blijft in contact met de betrokken verenigingen om te zoeken naar een structurele oplossing om herhaling van dit probleem in de toekomst te voorkomen.

Download PDF
Download PDF
Over Sportbedrijf Rotterdam

Ons doel is heel simpel: heel Rotterdam aan het sporten krijgen. Daarom geven we iedereen die wil gaan sporten, een sport wil aanbieden, of een sportief evenement wil organiseren, een plek waar ze dit het beste kunnen doen. Dus of je nu gewoon fitter wilt worden, een plek zoekt waar je samen met je vrienden kunt trainen, of een nieuwe accommodatie zoekt voor je sportvereniging; bij Sportbedrijf Rotterdam vinden je sportambities een thuis.

berichten