Kleine Rotterdammers maken gratis kennis met korfbal

Op zaterdag 12 juni openen zeven Rotterdamse korfbalverenigingen hun deuren tijdens de Kangoeroe Klup Dag. Kangoeroe Klup is een sportles met een knipoog naar korfbal, speciaal voor kinderen van 2 tot 6 jaar. Op deze dag maken kinderen gratis kennis met deze laagdrempelige vorm van korfbal. De deelnemende verenigingen zitten in Charlois, Feijenoord, Hillegersberg-Schiebroek, Hoogvliet, IJsselmonde en Prins Alexander.

Proeftraining

Rennen, springen, mikken, gooien, klimmen: het zijn allemaal onderdelen van een Kangoeroe Klup-training. Op 12 juni kunnen kinderen in de leeftijd van 2 tot 6 jaar het uitproberen. Tegelijk maken ze kennis met de vereniging. Vinden ze de proeftraining leuk, dan kunnen ze lid worden en voortaan meedoen met de wekelijkse training.

 

Meedoen

De proeftrainingen duren ongeveer een uur. Wie mee wil doen, kan zich inschrijven via de website van Sportbedrijf Rotterdam: www.sportbedrijfrotterdam.nl/kangoeroeklup. De kinderen kunnen het beste makkelijk zittende kleding aandoen.

 

Locaties en tijden

Inschrijven voor de proeftraining kan vanaf nu bij de volgende verenigingen:

Charlois, Sperwers - Carnissedreef 8 | 11.00 - 12.00 uur

Charlois, Thor - Ellemare 171 | 10.00 – 11.00 uur

Feijenoord, OZC - Enk 190 | 11.00 – 12.00 uur

Hillegersberg-Schiebroek, NIO - Abeelweg 233 | 11.00 - 12.00 uur

Hoogvliet, Nikantes - Botreep 10 | 10.00 – 11.00 uur

IJsselmonde, Eureka - Koninginneweg 83 | 10.00 – 11.00 uur

Prins Alexander, RKC WION - Max Planckplaats 300 | 09.15 – 10.00 uur

Hqdefault

De Kangoeroe Klup Dag is onderdeel van de reeks activiteiten die het Sportbedrijf Rotterdam samen met de Korfbalbond organiseert rondom de Korfbal Leaguefinale. Samen gebruiken ze het evenement om de Rotterdammers te laten kennis maken met korfbal.

Download PDF
Download PDF
Over Sportbedrijf Rotterdam

Ons doel is heel simpel: heel Rotterdam aan het sporten krijgen. Daarom geven we iedereen die wil gaan sporten, een sport wil aanbieden, of een sportief evenement wil organiseren, een plek waar ze dit het beste kunnen doen. Dus of je nu gewoon fitter wilt worden, een plek zoekt waar je samen met je vrienden kunt trainen, of een nieuwe accommodatie zoekt voor je sportvereniging; bij Sportbedrijf Rotterdam vinden je sportambities een thuis.

berichten